Pozdravljamo Vas na sajtu Restorana HEDERA !

hedera2

Dozvolite nam da se predstavimo u nekoliko reči i da pokušamo da Vam dočaramo zašto smo toliko sigurni u sebe i u to da ukoliko se još do sada nismo imali priliku sresti, to će se uskoro desiti.

Naći ćete nas u Hajdukovu, gde se Karolj Remete i njegova porodica od 1992 godine bavi ugostiteljstvom. Iskustvo steknuto u radu proteklih godina će Vam se odraziti na svakom tanjiru sa jelom napravljenom perfektno u harmoniji prema ukusu Gosta, ili u mirisu naših pogačica i domaćih štrudli. Ali učenje, prilagođavanje i uvođenje novih stvari se nastavlja. Ugostiteljstvo je struka u kojoj čovek nikad ne sme biti zadovoljan, mora da teži prema novom, boljem i perfektnijem i sve to iz jednog razloga: da Gost uvek nađe svoje mesto za stolom.

Naša ponuda kreće od domaćih ukusa, od bakinog recepta prema modernoj svetskoj kuhinji. Na ovakav način pokušavamo da se prihvatimo svake mogućnosti da svaki Gost zadovoljno pomiluje svoj mali stomačić kada odgurne svoj tanjir.

Trenutni kapacitet Restorana je do 80 osoba, a nova letnja basta od aprila 2015 god. povećana je za još 120 sedećih mesta. Prema dogovoru organizujemo razne porodične skupove, rođendane, maturske večeri i slično. Ako se pokaže interesovanje, obezbeđujemo živu muziku, serviramo veliki asortiman pića i domaćeg vina da atmosfera bude prava. Perfektno sinhronizovani timski rad nam omogućuje da primamo i svadbe sa većim brojem gostiju. Takođe vršimo i dostavu na kućnu adresu, jer znamo da Vam time možemo značajno olakšati organizovanje bilo kakve kućne proslave. Nedeljom Vas srdačno očekujemo na ručku sa ponudom bogatog švedskog stola.

Dragi Gosti, ako smo uspeli da Vam skrenemo pažnju na nas i našu ponudu, molimo Vas nemojte se mnogo razmišljati, potražite nas, da Vam važne događaje učinimo nezaboravnim!!!